13 Kasım 2010 Cumartesi

Takımımız Ankara’da

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında yarın (14 Kasım) Gençlerbirliği ile başkentte karşılaşacak olan Futbol takımımız, Ankara’ya ulaştı.

Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Roberto Hilbert, Mehmet Aurelio, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Rodrigo Tabata, Necip Uysal, Filip Holosko, Ricardo Quaresma, Guti, Onur Bayramoğlu, Tomas Zapotocny, Fabian Ernst ve Mert Nobre’den oluşan 18 kişilik futbolcu kafilemize İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Başkan Yardımcımız ve İstişare Heyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdoğan Toprak, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz, Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sinan Vardar eşlik etti.
Siyah-beyazlılarımızı Ankara’da bir grup taraftarımız karşıladı. Takımımız havaalanının ardından maç saatini bekleyeceği otele hareket etti.

 Kaynak: bjk.com.tr

Hiç yorum yok: